Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jachthaven de Dolfijn

Ligplaats

Jachthaven de Dolfijn beschikt over 18 ligplaatsen, allemaal seizoensplaatsen. Wij hebben voor seizoen 2023 geen vrije ligplaatsen beschikbaar. Wij hanteren  een wachtlijst waarbij wij kijken naar de afmetingen van het schip qua geschiktheid voor de betreffende ligplaats.
Wilt u hierop geplaatst worden, dan kunt op deze pagina een formulier vinden om uit te printen.
Stuur het ingevulde formulier naar: 
Jachthaven de Dolfijn

Jachthaven 6
8556 AM SLOTEN frl
of mailen naar [email protected] Na ontvangst van het formulier krijgt u van ons bericht dat u op de lijst geplaatst bent. Zodra er een ligplaats vrijkomt nemen wij dan contact op, met diegene die boven aan de lijst staat en qua maten van het schip in de box past.

Formulier

 

Winterstalling

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw schip te laten overwinteren. In Sloten, in de hal en buiten op het parkeerterrein. In Sloten kunt u ook gebruik maken van een winter-ligplaats in onze haven. In Lemmer staat uw schip in de hal. Vraag het winterstallingsformulier aan via het contactformulier, om uw boot aan te melden voor de winterstalling. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en de beschikbare m2.