Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jachtwerf

Over De Mooie Nel

De mooie Nel is een stoer en robuust schip voor de verwende watersporter.

Een ballastbodem van 8mm, romp van 5mm staal staan garant voor stevige koersvaste vaareigenschappen. Met een diepgang van slechts 80cm en een kruiphoogte van minder dan 2 meter is uw vaargebied bijna eindeloos.

Brede gangboorden van 40cm voorzien van een loodsreling vergemakkelijken het aanleggen en vastmaken aan de steigers. Standaard voorzien van een elektrische ankerlier en naar wens met een spudpaal voor onbegrensde aanlegmogelijkheden.

Door het unieke ontwerp van Leen Schwagermann is er in het gehele schip stahoogte, ook in slaapkamer en badkamer, de indeling van het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Zo kan het schip uitgevoerd worden met alleen een buitenstuurstand maar ook met buiten en binnen stuurstand.

De techniek is vanzelfsprekend van topniveau. De keuze van de motor kan in overleg, 50pk is voldoende voor de rompsnelheid van 14km/u. De stevige motorfundatie, korte watergesmeerde schroefas en uitstekende isolatie zorgen voor zeer aangenaam en comfortabel vaarplezier. Innovaties zoals hybride of elektrisch varen behoren tot de mogelijkheden.

Het comfort aan boord wordt verzorgd door o.a een heteluchtverwarming een waterdruksysteem met warmwater middels een boiler die zowel door de motor als door walstroom verwarmd wordt. Gaskookplaat met 3 pitten eventueel met oven, spoelbak, toilet met vuilwatertank. Comfortabele matrassen zorgen voor een goede nachtrust op de heerlijke wateren.